Registrovat Přihlásit VIP program

Recenze Šicí stroj overlock TEXI QUATTRO 24 T PREMIUM EX - zobrazit informace Šicí stroj overlock TEXI QUATTRO 24 T PREMIUM EX

Helena 30/11/-0001

  • Kvalitní šicí stroj. Splnil má očekávání.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Jarmila 15/01/2019

  • Tichý, spolehlivý stroj. Dobře se navléká, tiše šije. Spolehlivý, jednoduché nastavení napětí
    i šířky stehu. Ořezávač nití je super :) nemusím po každém šití odstřihávat nitě. I výměna jehel je jednoduchá. Doporučuji.
  • žádná
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Michaela 04/11/2018

  • Velmi tichý , šije jak má,jsem maximálně spokojená
  • Žádné nejsou
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Olga 18/10/2018

  • tichy, presni, rychly, kolecka na regulaci napeti niti maji oznaceni, aby se lepe vedelo o kolik se zatocilo, neni nutne odstanovat uzly pred protahoavnim niti klickarem. Zatim jesm pracovala k beznim latkama, nevyzkousela jsem narocne elasticke latky a ladeni diferncialnecho podavani
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Debonaire 02/10/2018

  • Tichý, rychlý, spolehlivý, krásný steh, snadno se navléká, vše je označeno, pevný a stabilní podstavec, zapojení do běžné sítě, není třeba motorový proud. Poruchovost do budoucna, nemůžeme ještě posoudit, stroj máme krátce.
  • Oproti malým domácím overlockům je nevýhoda, že nelze během šití měnit steh na obnitkovací a střídat rolovací. Při změně stehu se musí měnit zoubky, patka, destička..atd, ale to tak u profesionálních strojů bývá a je to tak u každého stroje.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Ivana Jašová 17/10/2017

  • Pohodlně se na něm pracuje, má tichý provoz. Celkově jsem spokojena. Objednání jednoduché. dodávka podle domluvy.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Jana Bartovicova 17/12/2016

  • Po technickej stranke spokojnost.
  • co sa tyka ergonomie, stale hladame vhodny sposob ako pri nom sediet, po par hodinach ma boli krk a musim ist robit nieco ine.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Nováková 16/10/2016

  • Přešla jsem z hobby uverlocku na tento průmyslový šicí stroj a jsem naprosto nadšena. Je tichý, má možnost nastavení rychlosti šití a zdvih stolu. Uvítala jsem také velikou pracovní plochu, a rychlost navlékání nití.
  • Nejde vypnout ořez nože, musí si v určitých záhybech poradit uživatel svou šikovností.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Naďa 07/09/2016

  • Bez chyby ,tichý ,rychlí,jednoduchý,super
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

vlasta 27/07/2016

  • velmi tichý chod
    přišel dobře seřízený
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení: