Registrovat Přihlásit VIP program

Hodnocení produktů

JANOME 920

5 574 Kč

Šicí stroj Janome 920nabízí 21 programů, 40 šicích technik, overlockový pružný steh a auto..

Doprava zdarma

Anna Paroubkova 05/06/2017

  • Jsem velice spokojená za rychlé vyřízení a dodání výrobků
    Šicí stroj mi velice usnadňuje práci a hlavně při výrobě dírek moc děkuji
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Šicí stroj overlock TEXI CINQUE 35 T PREMIUM EX

17 154 Kč

2-jehlový / 5-nitný průmyslový overlock TEXI pro lehké a střední materiály. Ideální pro..

Doprava zdarma

Irena Dlapková 05/06/2017

  • Stroj je tichý, usporný na energii. lehce ovladatelný a manipulace sním je úžasná. Jsem sním moc spokojená.Zatím , ale nešiji v plném provozu,takže pokud se najdou nějaké nedostatky dám vědět :o)
  • Nevýhody zatím neznám,ale co se mě nelíbilo bylo to ,že na stroj jsem sice dostala český návod,ale na obsluhu tlačítek na hlavě stroje přeložený návod nebyl ! Ještě že jsem měla telefoní číslo na vašeho servisního technika pana Ivoše Dřímala který mě ochotně pomohl s problémem :o)
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Předvinuté vyšívací nitě 144 ks - bílá

295 Kč

Nový výrobek v našem sortimentu, určený pro maloobjemové i velkoobjemové chapače vyš..

Miroslav Holman 04/06/2017

  • Cívky naprosto v pořádku. Jely bez chyb. Nejlepší cena na trhu.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Pedál pro šicí stroje Veritas, Lucznik, Lada, Podolsk, Čajka, U118/1

416 Kč

Byl dodáván u většiny typů starších šicích strojů vyrobených před 1989 v zemích RVHP.Luczn..

Duránik Štefan 04/06/2017

  • Služba ,produkt i dodávka perfektná.
    Ďakujem !
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Kruhový řezač Olfa RTY 2/G

287 Kč

Nenahraditelný pomocník při přesném řezání látek. Obsahuje rotační řezák o průměru 45 m..

Martina 04/06/2017

  • Ostrý, uřízne i více vrstev najednou.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Šicí stroj TEXI TRONIC 5 PREMIUM EX

21 054 Kč

Kultura šití a energetická úspora je základní vlastností těchto nových moderních šicích..

Doprava zdarma

Petra 04/06/2017

  • Rychly tichy a spolehlivy v zadnem pripade bych ho nevymenila.
  • Zadne jsem neobjevila
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Šicí stroj TEXI TRONIC 5 PREMIUM EX

21 054 Kč

Kultura šití a energetická úspora je základní vlastností těchto nových moderních šicích..

Doprava zdarma

Petra 04/06/2017

  • Tichy rychly a spolehlivy nemenila bych.Jsem moc spokojena.
  • Nenasla jsem zadne nevyhody
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

TEXI JOY 48

3 649 Kč

TEXI JOY 48 - Evropská značka šicích strojů, elektronický šicí stroj vhodný pro základní a..

Doprava zdarma

Šárka Kopelentová 02/06/2017

  • Jsem začátečník a šicí stroj je pro mne srozumitelný a jednoduchý na ovládání. Po krátkém seznámení jsem ušila dceři peřinku a polštářek pro plyšáka. Je to skvělý pomocník, který má vše co potřebuji.
  • Zatím nemám co vytknout.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Kabel k TUR 2 - křížový 46337 (Veritas)

167 Kč

Kabel k TUR 2 - křížový 46337 (Veritas) ..

Slávka 02/06/2017

  • funguje parádně
    skvělá cena
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Kabel k TUR 2 - křížový 46337 (Veritas)

167 Kč

Kabel k TUR 2 - křížový 46337 (Veritas) ..

Slávka 02/06/2017

  • funguje parádně
    nejlepší cena
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Cívkové pouzdro 52237(T)

72 Kč

Cívkové pouzdro na šicí stroje Veritas 8014/29,39,40 a průmyslové šicí stroje Minerva 7..

Ludmila Kamlarová 01/06/2017

  • Bez cívky se nedá šít :-) :-)
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Splintovací pistole standard TEXI 75S

200 Kč

Tato splintovací pistole je ten správný systém ke snížení rizika způsobení dírek a pošk..

Ashot Petrosyan 01/06/2017

  • Toto zbozi velmy dobre. Jsem spokojen.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Patka zipová úzká JANOME 611406002

61 Kč

Patka je určena pro stroje s kyvným chapačem (Brother, Elna, Toyota, Husqvarna atd.).Určen..

Ivett 31/05/2017

  • patka vyhovuje,splňa svoj účel
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

JANOME 415

6 813 Kč

Šicí stroj Janome 415 je nejen pro začátečníky, a to díky snadnému ovládání. Šicí st..

Doprava zdarma

Ivett 31/05/2017

  • Som veľmi spokojná,Šije ticho ,plynule bez zatrhávania nite,navliekač vrchnej nite tiež ide na prvý pokus(predtým som mala singer a radsej som ho nepouživala,lebo som to mala rýchlejšie bez toho navliekaca)Aj s pevným kratom som spokojná,lebo mám malé dieťa a stále by točilo zo všetkým čo sa dá.Takto dám kryt a mám pokoj.
  • Zatial som nič nenašla.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Halogenová lampička ERGOLINIA TT-5/S kpl.

1 463 Kč

Halogenové osvětlení verze s transformátorem a zástrčkou ~ 230V/12V, 20-70W. Průmyslová..

Ashot Petrosyan 31/05/2017

  • Toto zbozi dost kvalitni. Jsem. spokojen/
  • Ne jsou.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Řezací kolečko DW-RC045A

224 Kč

Řezací kolečko na patchwork.Kruhový řezač má velmi pohodlnou měkčenou rukojeť umožňujíc..

Renata 30/05/2017

  • Ostré, dobře se s ním pracuje.
  • Žádné.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Řezací podložka DW-12122

307 Kč

Podložka na patchwork 5 vrstvá. Nejkvalitnější řezací podložka na našem trhu. Samosvorn..

Renata 30/05/2017

  • Silná, nezanechává řezy, příjem,ná cena.
  • Nenašla jsem žádné chyby.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Olej pro šicí stroje SPIRIT 2 - 125 ml

33 Kč

Spirit 2 je vynikající olej pro šicí stroje, jízdní kola, kolečkové brusle, zámky, pant..

Majka Kuricová 28/05/2017

  • Vyborny-odporúčam..vyzera byt kvalitny.
  • Nič
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Podložka pod šicí stroj 301802002 JANOME

297 Kč

Podložka je ze spodní strany pogumovaná, takže neujíždí na stole a z vrchní starny je s..

Majka Kuricová 28/05/2017

  • S podložkou som velmi spokojna,odporučam si ju zakupit hned pri kupe sijacieho stroja.stroj potom ide ovela tichsie.
  • Nič
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Podložka pod šicí stroj 301802002 JANOME

297 Kč

Podložka je ze spodní strany pogumovaná, takže neujíždí na stole a z vrchní starny je s..

Ája 28/05/2017

  • stroj se na stole ani nehne
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení: