Registrovat Přihlásit VIP program

Hodnocení produktů

xPedál pro šicí stroje Veritas, Lucznik, Lada, Podolsk, Čajka, U118/1

392 Kč

Byl dodáván u většiny typů starších šicích strojů vyrobených před 1989 v zemích ..

jiřina 28/05/2018

  • Spokojenost,vše pasuje jak má
  • žádné
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xKabel k TUR 2 - křížový 46337 (Veritas)

158 Kč

Kabel k TUR 2 - křížový 46337 (Veritas) ..

jiřina 28/05/2018

  • Výborný,konečně můžu zase šít
  • žadné
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xSada 4 nití pro overlocky - bílá

220 Kč

100% POLYESTEROVÉ NITĚ. Nitě mají certifikát OKO-TEX č. 51052 a splňují EU certi..

Eva Janoušková 27/05/2018

  • Nitě jsou super ,netrhají se
  • žádné
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xB9117-552-A00+

21 Kč

Cívka je určena pro šicí stroje s vázaným stehem s odstřihem nitě jako na..

Jana Kolláriková 27/05/2018

  • Na zaklade mojich zadanych rozmeroch ste reagovali ihneď. To bolo super užasne. Hned ste mi odporučili dany typ...
    Cievky sedia, nieje žiadny problem. Som nadmieru spokojna. Rychlo doručene, žiadne problemi. S radosťou odporučam aj ostatnym zakaznikom. Ďakujem vašmu tymu...
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xVodič provázku 503813008 JANOME

474 Kč

Tento vodič je určen pro stroje Janome : MC6600P MC6500P 6260QC 6125Q..

Ivana 26/05/2018

  • Vodič provázku zatím nemám vyzkoušený, ale mám s ním velké plány. Nejvíce jsem byla zvědavá, jestli vůbec bude pasovat do mého stroje. Pasuje, takže mi nic nebrání, abych své plány uskutečnila.
  • Uvítala bych vodič ještě i pro silnější provázky.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xPrůhledný kryt cívkového pouzdra 846271103 JANOME

108 Kč

Tento kryt je určen pro stroje:Janome MyStyle 100Janome Juno E1019, E1050Janome ..

Ivana 26/05/2018

  • Kryt jsem objednávala taky jako náhradní díl, protože u původního se mi zlomil jeden ten boční výstupek. Pasuje perfektně, tak není co dodat.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xPlastové cívky barevné 200277062 JANOME

467 Kč

Speciální edice barevných cívek, kterou musíte mít :) ..

Ivana 26/05/2018

  • První cívky v krabičce jsem dostala jako dárek k nákupu stroje. Je to perfektní přehledný organizátor a průsvitné cívky umožní sledovat, kolik nití na cívce při šití ještě zbývá. A protože cívek není nikdy dost, objednala jsem si další zásobníček.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xŠpendlíky s kytkou NS106

93 Kč

Extra dlouhé špendlíky s kytičkou pro snažší aplikaci. Rozměr 0.6x48mmx80ks. ..

Ivana 26/05/2018

  • Mám je chvíli a zas tolik jsem s něma ještě nepracovala, ale vyhovuje mi, že jsou dlouhé a placaté. Ta krabička je taky fajn vychytávka.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xLepidlo ve spreji SPIRIT 5 STRONG - spray 500 ml

197 Kč

Spirit 5 LEPÍCÍ TRANSPARENTNÍ SPREJ 500ml - zesílený efekt je sprej v..

Ivana 26/05/2018

  • Souhlasím s předchozími názory. Taky lepidlo ve spreji používám v patchworku. Dokáže zafixovat látky k sobě či k výplni dek a usnadní prošívání větších ploch. Samozřejmě funguje i při šití aplikací.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xNavlekač nitě DW-E5009

17 Kč

Vynikající pomocník pro protažení nitě na druhou stranu materiálu ..

Ivana 26/05/2018

  • Tohoto pomocníka bych nazvala spíš "protahovač" nití. Je velmi tenký a snadno propíchne látku. Takže při šití kdekoliv zůstane trčet nezakončená nit, zespodu propíchnu látku bez potíží v bodu, ve kterém potřebuji, nitku zachytím pod háček a při protahování nitě se zobáček zavře, čímž umožní lehce háček protáhnout do rubu a nit tak dostat na druhou stranu. Je to mnohem rychlejší a pohodlnější, než se trápit s navlékáním krátké nitky do jehly a pokoušet se protahovat nitku tímto způsobem. Kolikrát i na hotovém koupeném oblečení někde trčí konce nezapošitých nitek, což mě rozčiluje. Ovšem s tímto protahováčkem je jednoduše "zneškodním" výše popsaným způsobem.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xPedál pro šicí stroje Veritas, Lucznik, Lada, Podolsk, Čajka, U118/1

392 Kč

Byl dodáván u většiny typů starších šicích strojů vyrobených před 1989 v zemích ..

Fleischlinger Karel 26/05/2018

  • Byl jsem velmi překvapen, že je tak letitý díl ke starému šicímu stroji ještě k dispozici. Dodán byl rychle a v pořádku. Děkuji za poskytnutou službu. Fleischlinger
  • Nejsou.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xSpeciální sada 40 jehel TEXI - SCHMETZ pro overlocky-coverlocky

560 Kč

Speciální sada 8 druhů jehel, celkem kusů jehel různých rozměrů pro běžné domácí..

Radomíra Šmídová 25/05/2018

  • Jehly jsou opravdu kvalitní
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xJANOME 2000 CPX

12 772 Kč

Coverlock Janome 2000 CPX je nejnovější coverlock od firmy Janome, nabízí 7 prog..

Doprava zdarma

Radomíra Šmídová 25/05/2018

  • šité oblečení vypadá jako od profesionálů
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xNůž pohyblivý pro overlock Singer, Pfaff 412585

137 Kč

Nůž je tvrzený VIDIA, velmi vysoká pevnost a kvalita. PFAFF 4762, 4772, Pfaf..

Jan Svoboda 24/05/2018

  • Nůž funguje dle očekávání.
    Zboží skladem je opravdu skladem a po objednání je lze okamžitě vyzvednout.
    Online chat je funkční, poradí.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xPedál pro šicí stroje Veritas, Lucznik, Lada, Podolsk, Čajka, U118/1

392 Kč

Byl dodáván u většiny typů starších šicích strojů vyrobených před 1989 v zemích ..

Marta 22/05/2018

  • Pedál ke staré veritasce funguje výborně. Jsem moc ráda, že se ještě dají sehnat náhradní díly na šicí stroj koupený v roce 1980. Moc děkuji.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xOdstřihávací nůžky / cvakačky TEXI 4022

51 Kč

Nůžky cvakačky slouží k rychlému a přesnému odstřižení vyšívacích nitek, vlák..

Marie Kotoulková 22/05/2018

  • Šikovné, ostré a spolehlivé.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xOdstřihávací nůžky / cvakačky TEXI 4022

51 Kč

Nůžky cvakačky slouží k rychlému a přesnému odstřižení vyšívacích nitek, vlák..

Marie Kotoulková 22/05/2018

  • Oceňuji kvalitní zboží a solidní jednání.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xTEXI JOY 25

2 743 Kč

TEXI JOY 25 - Evropská značka šicích strojů, mechanický šicí stroj vhodný pro zá..

Doprava zdarma

Sedláčková Alena 22/05/2018

  • Jsem zatím naprosto spokojená, byla jsem
    zvyklá na starý šicí stroj Veritas a s šitím na
    novém stroji jsem se celkem rychle vyrovnala,
    vyhovuje mi. Zatím jsem nenašla nevýhodu nebo závadu. Snad budu
    spokojená i nadále.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xPatka látací a vyšívací TEXI 0009

53 Kč

Speciální patka určena pro většinu domácích šicích strojů (Janome, Bernina, B..

Kamila 22/05/2018

  • Patka je výborná, jde do stroje Veronice Champion 505
  • nic
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xTexi JoyLock 2/4

5 600 Kč

TEXI JOYLOCK 2/4 - Evropská značka šicích strojů - Šití třemi nebo čtyřmi nitěmi..

Doprava zdarma

Dáša 21/05/2018

  • Prozatím jsem šila jen párkrát a spíše se seznamuji se strojem a nemám žádné výhrady.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení: