Registrovat Přihlásit VIP program

Hodnocení produktů

xŠicí stroj GLOBAL WF 926-60 AUT

204 490 Kč

Šicí stroj GLOBAL WF 926-60 AUT je kompletní smontovaný průmyslový 2-jehlový st..

Doprava zdarma

Kučera 04/03/2018

  • V minulosti jsme měli Garudan, cena byla šílená, ale na tu dobu. Nyní jsme zjistili, že tyto stroje Global, nebo Highlead jsou naprosto identické, ale v lepších cenách. Firma nám zajistila nejen dodávky těchto strojů, ale dokonce nám servisuje staré, ale za lepší ceny.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xŠicí stroj cik cak GG0028-1

78 650 Kč

Šicí stroj GG0028-1 je kompletní smontovaný průmyslový 1-jehlový plochý stroj s ..

Doprava zdarma

Holoubek.K 14/02/2018

  • Perfektní stroj, shodné díly jako od jiné značky co už máme , ale zajiš´tují nám lepší servis zkušeným mechanikem.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xŠicí stroj cik cak GG0028-1

78 650 Kč

Šicí stroj GG0028-1 je kompletní smontovaný průmyslový 1-jehlový plochý stroj s ..

Doprava zdarma

Komoníček 25/10/2017

  • Perfektní stroj pro těžké šití, měli jsme v minulosti Minervy, později jsme koupili Garudan, ale jsou zde drahé díly. Proto jsme se rozhodli zakoupit stroje Highlead. Dobrá volby
  • nic, známe je
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xŘezací podložka DW-12122

339 Kč

Podložka na patchwork 5 vrstvá. Nejkvalitnější řezací podložka na našem trhu...

Iva 20/03/2018

  • Super pomocník, mohu jen doporučit
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xKufřík pro domácí šicí stroje Veritas, Lucznik

1 125 Kč

Tento universální kufřík je určen pro starší stroje VERITAS, LUCZNIK, kde j..

Šolínová vlasta 20/03/2018

  • zabírá málo místa, je přenosný kam potřebuji.
  • Těžký s e strojem.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xMotorek pro VERITAS - TUR 2

852 Kč

Výhodnější je pořídit celý komplet motorek, pedál, kabel, držáky atd. najdete..

Vlasta Vaněrková 20/03/2018

  • funkční s tichým chodem, spokojenost
  • není žádný problém
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xLepidlo ve spreji SPIRIT 5 - spray 500 ml

207 Kč

Spirit 5 LEPÍCÍ TRANSPARENTNÍ SPREJ 500ml je sprej v podobě dočasného..

Drahomíra Kursteinová 20/03/2018

  • Velice spokojena s výrobkem i s včasným dodáním
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xServomotor šicí stroje TEXI POWER 550SM

3 207 Kč

Universální servomotor pro průmyslové šicí stroje (pouze malý LCD display, um..

Doprava zdarma

Jurek 20/03/2018

  • Tichý a dostatečně silný. Jsem spokojen.Děkuji
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xNůžky KRETZER FINNY PROFI 772018

310 Kč

Katalog nůžek Kretzer ..

Jurek 20/03/2018

  • Velice dobré,jsem spokojen.Děkuji
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xPatka obrubovací 820809014 JANOME

271 Kč

Patka pro zakládání materiálu, výsledná šíře 2,5mm, je perfektní pro zakončení u..

Veronika Leitnerová 20/03/2018

  • Tak to je věc :-) vykouzlí nádherný lem
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xJANOME 525S

9 680 Kč

Šicí stroj Janome 525S nabízí 25 programů, 48 šicích technik a automaticky šitou..

Doprava zdarma

Veronika Leitnerová 20/03/2018

  • automatický navlékač nitě
  • držák nitě,ale to je asi jen o zvyku
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xNůžky KAI N5210 SE

369 Kč

Krejčovské nůžky s mikrozoubkem 8"(210mm)-Univerzální krejčovské nůžky s mi..

Renata 19/03/2018

  • Jsem naprosto spokojená. Každému doporučuji, stříhá se s nimi parádně!
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xPedál pro šicí stroje Veritas, Lucznik, Lada, Podolsk, Čajka, U118/1

392 Kč

Byl dodáván u většiny typů starších šicích strojů vyrobených před 1989 v zemích ..

Peter Ziman 19/03/2018

  • Dobrá komunikácia pri objednávaní, rýchla dodávka. Náhradný diel k dispozícii aj po rokoch od výroby.
    Spokojnosť - odporúčam predajcu.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xPedál pro šicí stroje Veritas, Lucznik, Lada, Podolsk, Čajka, U118/1

392 Kč

Byl dodáván u většiny typů starších šicích strojů vyrobených před 1989 v zemích ..

Anna 19/03/2018

  • funguje jak má, spolehlivý
  • žádné
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xJANOME 605 QXL (3160 QDC) + přídavný stůl

11 470 Kč

Elektronický šicí stroj Janome 605 QXL, který je vybaven automatickým odstřihem ..

Doprava zdarma

Jarča 19/03/2018

  • Maximální spokojenost, jednoduchý na ovládání a velmi spolehlivý
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xKabel k TUR 2 - rovnoběžný 46337A (Veritas)

158 Kč

Kabel k TUR 2 - rovnoběžný 46337A (Veritas) Zkontrolujte si podle obrázku..

Friedl 19/03/2018

  • Dobrá domluva. V pořádku dorazilo. Jsem jednoznačně spokojen.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xMotorek pro VERITAS - TUR 2

852 Kč

Výhodnější je pořídit celý komplet motorek, pedál, kabel, držáky atd. najdete..

Josef 19/03/2018

  • Již jsem nedoufal, že seženu tento motorek ke starému šicímu stroji,.
    Ke stroji Veritas přesně pasuje.
    Vše proběhlo velmi rychle.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xKotoučová řezačka na textil TEXI ZORRO 100

5 682 Kč

Kotoučová řezačka s přímým pohonem (direct drive) se zabudovaným servomotorem..

Doprava zdarma

Jiří Tejnecký 19/03/2018

  • Malá ,lehká a výkonná řezačka.
  • Vyšší cena.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xPedál pro šicí stroje Veritas, Lucznik, Lada, Podolsk, Čajka, U118/1

392 Kč

Byl dodáván u většiny typů starších šicích strojů vyrobených před 1989 v zemích ..

Dagmar Trojková 19/03/2018

  • Diky Vám mohu používat i starší šicí stroj, super!
  • žádné
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xPedál pro šicí stroje Veritas, Lucznik, Lada, Podolsk, Čajka, U118/1

392 Kč

Byl dodáván u většiny typů starších šicích strojů vyrobených před 1989 v zemích ..

Vlasta Čermáková 18/03/2018

  • Nemám žádné výhrady , jsem ráda že se ještě tento pedál dal zakoupit ,spokojenost i z rychlostí doručení objednaného zboží, všem nákup u Vás jen doporučuji a velmi ráda se k vám vrátím i pro jiné produkty
  • žádné
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení: