Registrovat Přihlásit VIP program

Hodnocení produktů

xŘemínek pro Lucznik, Veritas, Lada, Čajka, Podolsk atd. 5X3x315mm

93 Kč

Řemínek klínový pro domácí šicí stroje i starší VERITAS, LUCZNIK, LADA, ČAJKA..

Libuše 06/11/2017

  • Panuje to k němu stroji a to je to nejpodstatnější
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xNůžky KAI N5250 SE

599 Kč

Krejčovské nůžky s mikrozoubkovým ostřím střihají čistě a snadno měkké a poré..

Miroslav Kouba 06/11/2017

  • Zboží jsem kupoval pro manželku. Je moc spokojená.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xNIT 101- BÍLÁ

39 Kč

100% POLYESTEROVÉ NITĚ. Nitě mají certifikát OKO-TEX č. 51052 a splňují EU certi..

Jaroslava Louny 04/11/2017

  • Kvalita ,cena, rychlost dodání jinde nenakupuji ,vřele doporučuji.
  • Ne
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xJANOME JUNO E1015

3 600 Kč

Šicí stroj Janome Juno E1015 je vyroben výrobním závodem japonské firmy Janome. ..

Doprava zdarma

Renata 04/11/2017

  • stroj jsem objednala dceři jako dárek přišel do 2dnů,je se strojem moc spokojená je začátečník a moc si ho chválí rychlost pedálu je nastavitelný jak potřebuje přiložený návod odpovidá k základnimu seznámení se strojem,jinak moc spokojená šije tiše,akorát by nebylo špatné nabízet ke stroji nitě,sehnat dobrou nit je dnes problém a zákledem dobrého šití je kvalitní nit.
  • nemáme
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xNit vysivaci K1308

103 Kč

všechny odstíny skladem evropský atest kvality termín dodání ..

Jiřina Zemanová 03/11/2017

  • S nitěmi jsem spokojená, nakupuji jen u vás. Dobrá kvalita i cena,
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xŘemínek pro Lucznik, Veritas, Lada, Čajka, Podolsk atd. 5X3x315mm

93 Kč

Řemínek klínový pro domácí šicí stroje i starší VERITAS, LUCZNIK, LADA, ČAJKA..

Drahomíra 03/11/2017

  • řemínek je v pořádku a jsem moc ráda,že po mnoha létech můžu zas použít stroj,děkuji
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xOlej pro šicí stroje SPIRIT 2 - 125 ml

33 Kč

Spirit 2 je vynikající olej pro šicí stroje, jízdní kola, kolečkové brusle, z..

Drahomíra 03/11/2017

  • děkuji,olej je vyhovující
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xCívka pro Singer, Bernina, Veritas, Veronica 55623

3,80 Kč

Plastová cívka nízká pro stroje s rotačním chapačem. 55623P , 0023785100, 002..

Drahomíra 03/11/2017

  • i po 40ti létech se pořád dají koupit náhradní díly ke starým strojům moc děkuji
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xJANOME 990D + 4 patky a vodič

9 600 Kč

Overlock Janome 990 D je 3, 4nitný stroj s 5 druhy stehů a 9 šicími programy.Nej..

Doprava zdarma

Renata 02/11/2017

  • Pro domácí použití velmi dobrý, velká spokojenost
  • Velmi záleží na kvalitě použitých nití. S nitěmi dodanými se strojem se nedařilo seřídit napětí spodních kličkařů, muselo být na hodnotě 0. S nitěmi Amann došlo k výraznému zlepšení a stroj se dá efektivně regulovat
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Roman Beránek 01/11/2017

  • Perfektní výrobek, opět vše v provozu jak má být.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xŘezací podložka Olfa - RM-IC-M

958 Kč

Řezací podložka oboustranná pro řezání s řezacím kolečkem - rotačním nožem. ..

evajah 01/11/2017

  • Jsem maximálně spokojená, od dodání denně používám.
  • Žádnou nevýhodu jsem nezjistila.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xServomotor šicí stroje TEXI POWER 550 S PREMIUM

4 280 Kč

Universální servomotor pro průmyslové šicí stroje (pouze malý LCD display, ..

Doprava zdarma

Petr 01/11/2017

  • Jsem maximálně spokojený. Tichý a výkonný motor.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xTextilní kleště fine DENNISON MK III

477 Kč

Tato splintovací pistole je ten správný systém ke snížení rizika způsobení dí..

Zuzana Šmídová 01/11/2017

  • Kleště zatím nepoužívám dlouho, ovšem doposud je práce s nimi naprosto bezproblémová a snadná. Tenká jehla opravdu nepoškozuje úpletové materiály.
    Cena přijatelná.
  • Nic mě nenapadá.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

x120 PPF NEUTRAL 050

42 Kč

Velmi kvalitní jemné splinty s dvojitou hustotou . Zakulacené koncovky omezuj..

Zuzana Šmídová 01/11/2017

  • Bezproblémové použití,
    V přepočtu na kus velice nízká cena.
  • Splinty lze zakoupit pouze v obrovském množství kusů.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xBateriové nůžky EC-10B

5 428 Kč

Elektrické nůžky krejčovské s baterií,adapterem na připojení do sítě,dvě řeza..

Doprava zdarma

Gugusakisova aranka 31/10/2017

  • Lehké výborně ovladatelné přesné
  • Hůře stříhá tluste látky nebo víc jak 2vrstvy tenčích, ale uvádějí to na stránkách
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xAplikátor Hot fix, minižehlička DW-AW03

661 Kč

Neocenitelná pomůcka při lepení hotfixů, neboli nažehlovacích flitrů, kamínků..

Margita 31/10/2017

  • Aplikátor je výborný,rýchlo dosiahne potrebnú teplotu,so s nim veľmi spokojná
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xPapír pro šablony PLASTICA 05 WHITE 100x135

140 Kč

Papír určený pro tvorbu šablon, který je dodáván v arších (1 arch - 670 gr.),..

Zothex, s. r. o. 30/10/2017

  • Pevný a přitom poddajný, dobře se řeže. Výhodou relativní průhlednost, Přesně co jsme potřebovali. K tvoření šablon a střihů k obkresu mohu velice doporučit.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xOverlock-Coverlock Singer 14 T 968

13 189 Kč

Overlock-Coverlock Singer 14 T 968 je poloprofesionální 5, 4, 3 a 2-nitný overlo..

Doprava zdarma

Tomšová Jana 30/10/2017

  • Zatím spokojenost ,dodání rychlé a v pořádku. Je to sejné jako od značky Merrylock, ale za jinou cenu.
  • V manuálu málo dopodrobna přepínání na druh stehu a seřízení.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xJANOME 605 QXL (3160 QDC) + přídavný stůl

12 900 Kč

Elektronický šicí stroj Janome 605 QXL, který je vybaven automatickým odstřihem ..

Doprava zdarma

Lubica 28/10/2017

  • Ako zaciatocnik som so strojom spokojna, dobre nastaveny, stehy krasne, nehlucny, jednoduchy na ovladanie.
  • Mozno sposob uchytenia drziaku na hlavnu nit, mensie rolky minodtial vypadavaju a tak pouzivam pridavny maly drziacik, mozno som este len neprisla na trik uchytenia pri tom hlavnom, kedze som zaciatocnik :)
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xPatka kráčející R1000L

230 Kč

Základní kráčející patka pro začátečníky . Patka pro šití či prošívání látek,..

Klára 28/10/2017

  • Plní funkci, usnadňuje práci s úpletem. Pasuje na obyčejný Singer.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení: