Registrovat Přihlásit VIP program

Hodnocení produktů

xŠicí stroj ZOJE ZJ9513G-5/02 SET

9 313 Kč

1-jehlový stroj s vázaným stehem pro těžké materiály. Model se zabudovaným úspor..

Doprava zdarma

Bohouš 07/08/2017

  • Masivní litinová konstrukce, perfektní pracovní stůl, vysoký zdvih patky, prošije cokoliv. Ano s toho stroje velice dobrý dojem.....
  • Trochu bych vylepšil návod. Jelikož mám zkušenost s šitím, na většinu jsem přišel sám.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xJANOME 920

5 400 Kč

Šicí stroj Janome 920nabízí 21 programů, 40 šicích technik, overlockový pružný s..

Doprava zdarma

Zdenka 07/08/2017

  • Šiji cca 35 let a toto je můj třetí šicí stroj a jsem velmi spokojená.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xJANOME HD1800 EASY JEANS

9 900 Kč

Šicí stroj Janome JANOME HD1800 EASY JEANS nabízí 19 programů, 9 automatickou k..

Doprava zdarma

Kateřina 04/08/2017

  • Šiji na něm krátce, ale zatím jsem nadšená. Opravdu doporučuji!
  • Uvítala bych automatický odstřih nitě. Jinak zatím o ničem nevím.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xPatka kráčející 846410003 JANOME

354 Kč

Otevřená patka, díky které i když používáte horní přídavné podávání perfektně vi..

Ink 04/08/2017

  • větší prostor před jehlou, lépe je vidět na steh
  • neznám
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xOlej pro šicí stroje SPIRIT 2 - 5L

570 Kč

Tento olej je určen jak pro průmyslové šicí a vyšívací stroje, tak i pro domá..

Oldřich Dobrovský 03/08/2017

  • Dobrý den , olej je dokonalý . Nemažu s ním stroje ale lyže na travní lyžování. Olejničky mě mile překvapily když dorazily naplněné. Jsem vemi spokojen.
    Oldřich Dobrovský
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xKrejčovské pravítko, příložník 80cm

251 Kč

Český výrobekPravítko krejčovské - je určeno k používání jako pracovní pomůc..

Veronika 03/08/2017

  • Super cena, rychlé dodání.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xLEG FORM A 36-42 (8part)

3 309 Kč

Figurína představuje dokonalé řešení pro profesionální návrháře a výrobce oděvů ..

Doprava zdarma

Veronika 03/08/2017

  • Krejčovská panna splnila naše očekávání, lze nastavit do požadovaných rozměrů, pro zakázkovou výrobu oděvů nepostradatelný pomocník.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xKřídový linkovač, barva bílá

137 Kč

Krejčovská křída určená pro značení textilního materiálu. Je určena pro krejč..

Veronika 03/08/2017

  • Používáme na strečové materiály, značení je přesné a tenké, doporučujeme.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xŘemínek SINGER 196388 (349,93mm)

75 Kč

Vnitřní řemínek pro šicí stroje SINGER Singer # 196388 (349,93mm délka, 84zu..

Monika 03/08/2017

  • S nákupem řemínku jsem velmi spokojená.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xJANOME 920

5 400 Kč

Šicí stroj Janome 920nabízí 21 programů, 40 šicích technik, overlockový pružný s..

Doprava zdarma

Jana 02/08/2017

  • Tichý, ľahko ovládateľný stroj. Oceňujem navliekač nite a ponorný podávač. Jednoduchá výmena šijacej pätky. Na bežné použitie v domácnosti môžem len odporúčať.
  • Zatiaľ žiadne
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xPermanentní tužka 716

36 Kč

Používá se v kožešnickém a koženářském průmyslu. Obsahují smazatelný stříbrný..

Ivana 31/07/2017

  • Doporučuji. Tužka je dobrá
  • Méňe viditelná na světlé kůži
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xPedál pro šicí stroje Veritas, Lucznik, Lada, Podolsk, Čajka, U118/1

402 Kč

Byl dodáván u většiny typů starších šicích strojů vyrobených před 1989 v zemích ..

Jozef.B 31/07/2017

  • Tovar prišiel nepoškodený presne to čo som si objednal funkčný a v pomerne krátkom čase Celkovo som spokojný Dakujem
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xŘezací podložka Olfa - RM-IC-S

504 Kč

Řezací podložka oboustranná pro řezání s řezacím kolečkem - rotačním nožem. ..

jarmila 29/07/2017

  • muzu vrele doporucit,vyborna vec
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xŘezací kolečko 45mm TEXI 4032

298 Kč

Řezací kolečko na patchwork.Kruhový řezač má velmi pohodlnou měkčenou rukojeť..

jarmila 29/07/2017

  • reze dobre,jeste jsem ho moc nepouzila
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xStojan na 2 nitě

134 Kč

Přídavný stojan pro velkéh špulky nití návinu 1000,3000,5000m. Konečně můžete..

jarmila 29/07/2017

  • je to jak pro panenky,ale jinak skvely pomocnik
  • nema
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xSplintovací pistole standard TEXI 75S

194 Kč

Tato splintovací pistole je ten správný systém ke snížení rizika způsobení dí..

Domca 28/07/2017

  • Veľmi dobrá a kvalitná. S tovarom som maximálne spokojná a tá výborná cena
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xOzubené kolo spodní hřídele 730038001 JANOME

130 Kč

Seznam náhradních dílů pro stroje Janome: ZDE..

Jaroslav Stojaník 27/07/2017

  • Bratr pro kterého jsem produkt objednal je velmi spokojen děkuji
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xŠicí stroj ZOJE ZJ9703AR-D4J/01 SET

14 980 Kč

ZOJE ZJ9703AR-D4J/01 SET - smontovaný kompletní průmyslový šicí stroj s automati..

Doprava zdarma

Hedvika 26/07/2017

  • Tichost stroje, pěkné stehy...výhodu zpětného chodu a zvednutí jehly hned pod hlavou stroje.
    Odstřih nití super, zapošívání přesné a rychlé.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xJANOME 2000 CPX

14 700 Kč

Coverlock Janome 2000 CPX je nejnovější coverlock od firmy Janome, nabízí 7 prog..

Doprava zdarma

Milada Kamlarova 26/07/2017

  • Intuitivní ovládání šicího stroje
  • nenašla jsem
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

xZoje 3-jehlový interlock, rozpich 5,6 mm - kompletní

21 226 Kč

3-jehlový, 5-nitný interlock s úzkým ramínkem pro lehké a střední materiály. Sou..

Doprava zdarma

Jolana 26/07/2017

  • Perfektní mašinka ,šije krásně potichu a rychle jsem velice spokojena , za tuhle cenu nemá konkurenci
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení: