Registrovat Přihlásit VIP program

Recenze JANOME 393 - kufříkový šicí stroj - zobrazit informace JANOME 393 - kufříkový šicí stroj

Miroslava Machačová 10/10/2018

  • Stroj jde umistit do postavce od stare veritasky,je jednoduchy na obsluhu,splnuje to co jsme od něj očekávali.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Roksolana 06/05/2017

  • Mam velikou spokojenost s tim strojem,šije neuveřitelně hladce a byla jsem překvapena tim že šije moc potichu.
  • Chybi mi šipky ukazujici směr navlekani niti,ale s praxi se snad tomu naučim bez manualu.:)Taka možna někomu bude chybět automaticke navlekani niti.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Gabina 26/04/2017

  • Hledala jsem šicí stroj, který něco vydrží a to tento stroj je....je celokovový, jde zabudovat do stolu po starších strojích. Ema zbytečně moc ozdobných stehu a hlavně pro šíje cokoliv. Za mě mohu jen doporučit.
  • Žádné
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Vanda 12/10/2016

  • Milujem tento stroj aj napriek pár veciam čo mi vadia ho milujem. Šije krásne rovno, má krásny retro design, je kovový, nie je hlučný, má pevný veľký kufrík, príručná priehradka je super na drobnosti, stehy sú krásne, vymieňanie ihiel, patiek jednoduché, je stabilný, profi a pevný.

  • -až neskôr som si všimla že nemá voľné rameno ale zvykla som si a nevadí mi to
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Lucka 29/09/2016

  • - skvělá náhrada za můj starý Lucznik (stejné funkce)
    - tichý chod
    - retro styl
  • - nepasuje do staré skříňky šicího stroje, ale to není chyba, je to Janome
    - chybí vypínání na světlo
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Křížová Soňa 11/09/2016

  • Co se týká šití, jsem spokojená.
    hlučnost je minimální.
  • jediná připomínka je ke slabému osvětlení,pomáhám si přídavnou lampičkou. Zkusím LED žárovku, má být silnější.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Petr 11/03/2016

  • Vše co se píše v reklamě je pravda. Prostě spokojenost. Pasuje do staré skříňky, jednoduchý, tichý.
    Za příjemnou cenu nad očekávání.
  • Hodně rozměrný a dlouhý šroubek jehelní tyče. Trochu víc zavazí, ale je to o zvyku.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Josef 21/11/2015

  • prozatím vypadá velmi kvalitně, to ovšem prověří čas
    tichý, silný motor
    výměna spodní nitě jednoduchá
    ovládání patky šikovně na straně
    kapsa pro nitě na straně, pěkné řešení
    šikovný kufr
  • žárovka svítí dost žlutě.jinak nic.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení: