Registrovat Přihlásit VIP program

Recenze JANOME 415 - zobrazit informace JANOME 415

Darina 30/11/-0001

  • Jsem nadšená. Stroj pracuje skvěle. Splňuje vše, co jsem od něj očekávala. Navlékač nitě je ohromný pomocník!
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Lenka 30/11/-0001

  • super, spokojenost, hlavně navlékač nitě je bomba i bez brýlí!!!
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Monika 30/11/-0001

  • So strojom som zatiaľ veľmi spokojná.
    Máme ho aj v práci. Učia sa na ňom šiť žiačky a zatiaľ vôbec žiadna porucha.
    Odporúčam.
  • Chýba mi však silnejšie svetlo.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

vlado 30/11/-0001

  • Zatial velká spokojnosť možem len doporučiť
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Marie 30/11/-0001

  • Jsem maximálně spokojená s výkonem stroje a všem doporučuji
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Spokojený zákazník 30/11/-0001

  • Skvělá mašinka. S porovnáním jiného stroje, který jsem si nedávno objednal (Guzzanti GZ 118) je to až neuvěřitelný rozdíl. A to jsme laik. Je to jednoduchý pracant pro bezproblémové šití. A to jsem si myslel, že bezproblémové šití je standard, že jsou rozdíly akorát v počtu vyšívacích programů. U Janome jednoznačně boduje kvalitni chapač a VYSOKÝ ZDVIH ŠICÍ PATKY, což je základ pro práci, u které se člověk nebude vztekat. Sázka na jistotu.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Iveta, Trenčín 30/11/-0001

  • Stroj šije výborne, stehy sú rovnomerné aj pri prechode rôznymi hrúbkami. Oceňujem kvalitné vyhotovenie. Doporučujem
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Maria 30/11/-0001

  • Výborný stroj,zatiaľ všetko v poriadku,oceňujem tiež pevné puzdro
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Petr 11/02/2019

  • Velmi dobrý stroj. Snese i hrubší zacházení a každodenní práci, prošije i hodně pevné materiály v silných vrstvách, kvalitní servis a dobrá dostupnost náhradních dílů, které si dokáže trochu zrucnejsi člověk vyměnit sám. Rozhodně všem doporučuji
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Hlavatá Stanka 13/11/2018

  • Stroj je výborný, zatiaľ "šlape " :-))
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Melkior Laci 10/05/2018

  • Skvělý model pro začátečníky i pokročilé.

    Ti Japonci vědí co dělají. Vřele doporučuji.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Ivett 31/05/2017

  • Som veľmi spokojná,Šije ticho ,plynule bez zatrhávania nite,navliekač vrchnej nite tiež ide na prvý pokus(predtým som mala singer a radsej som ho nepouživala,lebo som to mala rýchlejšie bez toho navliekaca)Aj s pevným kratom som spokojná,lebo mám malé dieťa a stále by točilo zo všetkým čo sa dá.Takto dám kryt a mám pokoj.
  • Zatial som nič nenašla.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Růžena Hájková 21/03/2017

  • Zatím jsem ho ještě moc nevyzkoušela, ale první zkušenosti dobré. Hlavně tichý chod a sposta možností co se týče stehů.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Tereza 21/11/2016

  • Jsem naprosto spokojená.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Kalincikova 15/07/2016

  • Som krajčírka už 20rokov ,vyskúšala som aj poloautom.stroje uvidíme akú bude mať životnosť, ale zatiaľ ten stroj urobil dojem,perfektny.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Oľga Kohútiková 07/07/2016

  • S obavou som si kúpila japonský šijací stroj JANOME 415, lebo som bola roky zvyknutá na našu LADU. Som náročná a tento stroj splnil nad mieru moje očakávania. Bála som sa novej techniky, ale popis je tak dobre a podrobne napísaný, že aj neskúsený pochopí, čo k čomu slúži. Mám 60 rokov a hlavne som prijala automatický navliekač nite, je to SUPER. Oceňujem, že sa pedálom dá šiť aj pomaly. Pre dobré šitie je to potrebné. Vyskúšala som všetky programy, priložené pätky a nemám čo dodať. Výborný. Odporúčam.
  • Svetlo mohlo byť lepšie. Inak nemám čo dodať. Nemá žiadne nevýhody.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Anna 10/03/2016

  • Má široké rameno - pohodlné šitie, navliekač a orezávač nite. Veľmi pevná konštrukcia. Spokojnosť.
  • Menej programov, ale pre domáce šitie úplne postačia.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Jan R. 09/02/2016

  • Nemá chybu! Pro domácí šití je silný a spolehlivý ...
  • Asi nic ...
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Jiřina B. 19/11/2015

  • Janome 415 je silný, pěkný stroj a jsem ráda, že jsem si z velké nabídky této firmy koupila právě tento. Jsem s ním velmi spokojená a mohu ho doporučit švadlenkám, které při výběru stroje požadují perfektní výkon, dobrou cenu a střední nabídku programů této značky.
  • Škoda že nemá nějaký ozdobný steh
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Alice 21/11/2015

  • Prošije i několik vrstev riflí,montérek,navlékač nití skvělá pomoc,tichý,měla jsem předtím starou Veritasku (výborný,ale dnes cenově nedostupný),velmi velká spokojenost s novým nástupcem !!!!
    Vybírala jsem na základě doporučení a jsem spokojena.Šiji už 20 let,vhodný i pro mirně pokročilého nebo šikovného začátečníka,cenově dostupný a kvalitní,široký výběr použití.
  • Tlačítko zpětného chodu by mohlo být přepínací
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení: