Registrovat Přihlásit VIP program

Recenze JANOME 920 - zobrazit informace JANOME 920

Petra 30/11/-0001

  • S šicím strojem jsem velmi spokojená a moc dekuji za darky.
    Nejvic me nadchla sada niti v nadhernem boxu.




  • Jedina výtka stroj nemá cesky navod
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

René 30/11/-0001

  • Kvalitní značka
    Síla stroje
    Jednoduchost používání
    Pomocné funkce (navlíkání nitě apod.)
    Pokud nevíte jaký stroj vybrat, tak tenhle je boží a není chyba jej koupit
  • Nezvyk je šoupátko místo kolesa na výběr stehu ale dá se to
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Anna 30/11/-0001

  • rychle dodání, stroje super snadné ovládaní určitě doporučuji
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Vera 30/11/-0001

  • Spokojenost, jsem zacatecnik, stroj mi vyhovuje, jednoduche ovladani, srozumitelny navod. Pro zacatecniky urcite doporucuji.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Eliška 17/04/2019

  • velice tichý šicí stroj, vyzkoušela jsem všechno, funfuje, jak má
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Dagmar 10/03/2019

  • S touto značkou Janome šicího stroje jsem velmi spokojená , lehce se ovládá. Programy na něm mně vyhovují .Doporučuji.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Vladimíra 24/01/2019

  • Super mamka je nadšená mám teprve měsíc
  • Zatím nic
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Helena 14/01/2019

  • snadné ovládání, podrobný návod
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Ludmila 08/11/2018

  • Bezvadný šicí stroj, programy mi vyhovují, automatický navlékač nitě je super.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Zita 03/11/2018

  • Je pomerne tichy, presije aj viac vrstiev latky. Ocenujem navliekac nite, jednoduchu vymenu patky. Zatial som este nevyskusala vsetko, ale doteraz som velmi spokojna.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Jana 02/05/2018

  • Tichy stroj, vsechny fce funguji jak maji, prosije spolehlive i vice vrstev.
  • Mohlo byt pouzito vykonnejsi svetlo
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Hana Trmalová 02/05/2018

  • Zatím jsem se strojem velmi spokojena.Nemám vyzkoušeny všechny možnosti.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Zdenka 07/08/2017

  • Šiji cca 35 let a toto je můj třetí šicí stroj a jsem velmi spokojená.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Jana 02/08/2017

  • Tichý, ľahko ovládateľný stroj. Oceňujem navliekač nite a ponorný podávač. Jednoduchá výmena šijacej pätky. Na bežné použitie v domácnosti môžem len odporúčať.
  • Zatiaľ žiadne
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Anna 05/07/2017

  • Stroj má tichý a hladký chod, je pohodlný na prenášanie. Bol určený na bežné opravy odevov v domácnosti, čo bez problémov zvláda. Zatiaľ som nevyskúšala všetky pribalené pätky a pribalené ihly naviac sa vždy zídu.:-)
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Petra 23/06/2017

  • Šicí stroj Janome mám už léta a jsem s ním moc spokojená. Nedávno zakoupený stroj byl pro dceru jako dárek k svatbě. Myslím si že lepší doporučení není.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Martina 18/06/2017

  • Stroj je tichý,má citlivou šlapku,pohodlně lze ušít i drobné věci
  • Málo svítí, ale žárovka je stejná jako na běžných strojích, takže jsem si pořídila lampičku na stůl
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Marie 12/06/2017

  • Tichý, snadno ovladatelný, zvládne šít i když přeskočí špatně návinutá nit
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Anna Paroubkova 05/06/2017

  • Jsem velice spokojená za rychlé vyřízení a dodání výrobků
    Šicí stroj mi velice usnadňuje práci a hlavně při výrobě dírek moc děkuji
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Marcela Macháčková 16/05/2017

  • jsem také moc spokojena , moc šít neumím a tak využívám pro své potřeby a doufám, že se budu zdokonalovat díky šikovnému stroji který snad pochopí každý.. takže za mě doporučuji.. děkuju
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení: