Registrovat Přihlásit VIP program

Recenze JANOME SKYLINE S5 - zobrazit informace JANOME SKYLINE S5

Jaroslava Šlemrová 30/11/-0001

  • Intuitivní ovládání, tichý chod, skvělý odstřih nitě, možnost nastavení rychlosti šití, prostě parádní.....
  • zatím nevím
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Honza 30/11/-0001

  • Velice dobrý šicí stroj. Perfektní možnost přizpůsobení rychlosti šití od zcela pomalého až po maximální rychlost. Dostatečný počet patek v příslušenství. Poradí si s prošitím i velmi vysokých vrstev látky. Jednoduché a zcela logické ovládání stroje. Velice kladně hodnotím i několik zabezpečovacích prvků při opomenutí některých zásad při šití. (např. zvednutá patka = nešije)
  • Ne zcela přesně napsaný návod v některých pasážích, které mohou uživatele mást. I když cena je úměrná tomu, co šicí stroj dokáže, přece by bylo vhodné obohatit dodávku o platový kryt.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Martina 30/11/-0001

  • Úžasný šicí stroj, intuitivní ovládání, tichý chod, spoustu funkcí, které zjednodušují práci s ním. Jsem maximálně spokojená!
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Rena 30/09/2018

  • úžasný stroj, manželovi se zdál drahý, ale když viděl, co všechno umí a jak jsem spokojená, změnil názor. jednoduché ovládání, poloviční počítač...
  • stroj nemá chybu
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

K. Brátová 04/05/2018

  • S šicím strojem jsem maximálně spokojená, zakoupila jsem ho poté, co mi dosloužil šicí stroj, který jsem měla 35 let - takže vypsat výhody by znamenalo popsat všechny funkce nového stroje
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Zdeňka Kinařová 08/03/2018

  • Spokojenost s výrobkem Janome Skyline S5 největší.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Jarmila 24/03/2017

  • Na japonské výrobky nedám dopustit a na tento šicí stroj obzvlášť. Poměr ceny a užitné hodnoty je neskutečný. Ve srovnání s Janome Memory Craft 5200 je o třídu výš, a tudíž je s ním možné šít tzv. průmyslově (šitím se neživím, ale oceňuji vysoký výkon). Nejvíce jsem nadšena spodním odstřihem nitě.
  • Trochu mě zklamalo, že nemá na sebe plastový "kabátek", ale pouze přehoz, s nímž nelze šicí stroj přenášet.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Jaroslava 25/06/2016

  • Šicí stroj nemohu jinak než vychválit, jsem s ním maximálně spokojená. Má tichý chod, spoustu příslušenství a tím i spoustu šicích možností.
  • Na žádné nevýhody jsem zatím nepřišla
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Jaroslava 25/06/2016

  • Stroj nemohu jinak než vychválit, jsem s ním maximálně spokojená. Má tichý chod, spoustu příslušenství a tím i spoustu šicích možností.
  • Na žádné nevýhody jsem zatím nepřišla.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Roman 15/06/2016

  • Se strojem jsem velmi spokojen.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Jarmila 11/06/2016

  • Stroj je dobrý. Příslušenství neskutečné.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Jarmila 25/12/2015

  • Jsem nadšená vlastnostmi tohoto stroje.
    Tichý výkonný, úžasné možnosti. Měla jsem
    Janome TXL 607, ale tento stroj je o třídu lepší. Krásně přehledný český návod mi
    přišel se strojem. Na možnou pomoc se mohu zeptat na On line asistentu .
    Výborné! Doporučuji!
  • žádné
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Andrea 26/11/2015

  • Snadná obsluha.
    Možnost velkého výběru stehů.
    Tichý chod
  • Pro běžné šití snadná ovladatelnost i bez návodu k použití v českém jazyce, který nebyl součástí dodávky. To považuji za veliký nedostatek.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení: