Probíhá vánoční výprodej - levněji už nenakoupíte!

Recenze Nastavitelná krejčovská panna DIANA B, velikost M (42-48) - zobrazit informace Nastavitelná krejčovská panna DIANA B, velikost M (42-48)

Renata 30/11/-0001

  • DIANA B je super nastaviteľná krejčovská panna, pri menších úpravách pomocou výplní sa dá vytvarovať presne na požadovanú veľkosť.
  • Trochu ťažko idú otáčať prepínače veľkostí.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Lenka 30/11/-0001

  • Jsem naprosto spokojena a mužů plné doporučit.
  • X
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

D. Z. 30/11/-0001

  • Jsem velmi spokojená, na domácí šití je skvělá.
    Dobře nastavitelné miry a neklouzavý povrch.
  • Trochu vyčnívající zadeček
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Vlasta 08/11/2018

  • Jsem velice spokojená, doporučuji
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Jarmila 03/12/2017

  • Zatím na svou příležitost čeká, ale i jako věšák na šaty nebo pléd je jedinečná. Koupi tohoto zboží jsem si splnila dětský sen. Panna sice není starožitná, ale za to má možnost více velikostí.
  • Nic jsem nenašla.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Tanedyda 17/10/2017

  • super figurína.vše si nastavíte si dle svých mír a už jen makáte a značkovač délky se perfektně používá
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Otka 15/02/2017

  • super pomocník, nechápu, jak jsem dokázala bez ní šít
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Rh- 27/06/2016

  • Lehká konstrukce, snadné nastavení požadovaných rozměrů (kolečky lze snadno otáčet), minijehelníček v horní části. Je krásná!
  • Trochu moc vyčnívajici zadek
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

marioneta 30/05/2016

  • trochu obtížné nastavení, ale zvyknu si
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

dakop10 13/04/2016

  • z panny mam velkou radost, při mém domácím šití je mi hodně nápomocna, textilní povrch zabraňuje klouzání látky a umožňuje upevnění špendlíkem. nastavení velikostí a rozměrů je super
  • mechanické otáčení koleček pro regulaci velikostí jde trochu stěží, než bych očekávala,
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

dakoP10 31/03/2016

  • také mám za pomocníka na šití velkou radost a nákupu rozhodně nelituji. nízká hmotnost, textil na figuríně celkem dobře drží a lze jednoduše propichovat špendlíky.
  • kolečky na regulaci velikosti se hůře otáčí než bych doufala.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Pavla 14/02/2016

  • Jsem sice "jen" švadlenka samouk a šiji si pouze pro sebe, ale jsem naprosto spokojená. Když mi přišel balík,měla jsem druhé Vánoce,díky moc :-D
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení: