Recenze Plastová cívka Singer, Brother 2518P - zobrazit informace Plastová cívka Singer, Brother 2518P

Renata 30/11/-0001

  • Naprostá spokojenost, výborně sedí.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Andrea Vašková 30/11/-0001

  • Cievky sme kúpili spolu so strojom, dcéra začiatočníka zatiaľ nemá žiadne proti. Je spokojná.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Kateřina Cetlová 30/11/-0001

  • Krasne sedi a nedela neplechu jak jine civky
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Lenka 30/11/-0001

  • Cívky jsou kvalitní. Bez výhrad. Spokojenost.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Markéta 29/04/2019

  • Kvalitní plastová cívka, pasuje mi i do stroje brother innov c 35 (ten není uveden v tom výčtu strojů)
    S cívkami jsem spokojená.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

yveta Hamříková 15/11/2018

  • je to civka,ktera se da koupit a normalne v obchode,ale objednávala jsem si sici stroj,tak jsem ji vzala primo odsud.je dobra,mam na ni nit.
  • myslim si ,ze nemá zadne nevyhody.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Vít Bauer 14/11/2018

  • Kvalitní provedení cívky pro spodní nitě.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Hlavatá Stanka 13/11/2018

  • cievka je štandardná v poriadku
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Monika 30/04/2018

  • Ten stojan je výborný,som spokojná.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Jana 19/04/2018

  • malý, tichý, lehce přenosný, doporučuji
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Jitka 16/03/2018

  • Zboží došlo včas a v pořádku
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

H.T. 22/06/2017

  • Lehká, uvidíme, jak rychle praskne ;-)
  • -
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Jarmila 24/03/2017

  • Jsou bezva a ráda je používám
  • xxxxxxxxxxxxxxx
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Novotná Jarmila 23/01/2017

  • 9 let používám 20 plastových cívek v šicím stroji JANOME. Za tu dobu jsem nezaznamenala jediný problém a navíc je vidět množství nitě.
  • Nemám žádné.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Táňa 06/11/2016

  • S civkami jsem spokojena. Pouze jednou se mi zkrivila (vlastni vinou).
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Jiří 12/09/2016

  • plně vyhovuje
    dobrácena
  • nic
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Karel 03/09/2016

  • Když není kovová, tak v nouzi je dobrá, ale dostane se koupit kovové cívky na šicí stroj "Lucznik", které jsou velikosti i šířkou shodné, takže používám kovové
  • plast po jisté době praskne
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Petra Šmahová 31/08/2016

  • Cívka je pěkná, zatím nepraská.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Lenka Janků 15/08/2016

  • Některé levné varianty cívek jsou problematické, alespoň už jsem se s tím setkala. U těchto cívek nemám absolutně žádný problém, funguji skvěle a vejde na ně hodně niti oproti originálu.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

enka 28/07/2016

  • cívky jsou v dobré kvalitě
  • nic
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení: