Recenze Servomotor pro šicí stroje TEXI POWER 550 SM - zobrazit informace Servomotor pro šicí stroje TEXI POWER 550 SM

Renka Majerčinová 30/11/-0001

  • Za mňa top, tichý, výkonný a hlavne úsporný
  • Nič
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Renka Majerčinová 30/11/-0001

  • Super motor, šetrí el. energiu, je otackovo nastaviteľný,,,, za mňa top
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Jaroslav 30/11/-0001

  • Výborná věc tento servomotor. Zkoušel jsem nejprve změnit převod řemenicemi, ale to nebylo k ničemu. Servomotor je nejlepší řešení.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Ľuboš Tomaníček 18/03/2019

  • Výrobok splnil moje očakávanie na 100%
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Irena Dlapková 24/04/2018

  • Jsem nadmíru s motorem spokojená. Je příjemné šít v tichosti a poslouchat jen tiché ševelení mé starší dámy. Tím chci říct ,že tenhle motor sedí i na starší mašinu jako je má Minerva. jsem opravdu ráda,že jsem poslechla radu pana Františka Bartáka ( servisního technika teto firmy)
  • nevím o žádné nevýhodě .
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Šleis Josef 17/04/2018

  • Jsem spokojen , motor splnil moje očekávání
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Jurek 20/03/2018

  • Tichý a dostatečně silný. Jsem spokojen.Děkuji
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Ivana Horáková 24/04/2017

  • S motorem jsem maximálně spokojená,je velmi tichý a hlavně šetří energií,jelikož má spotřebu pouze při sešlápnutí.Velmi doporučuji.
  • O žádných nevím.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

ihbecky 24/03/2017

  • uspora el.energie,velice tichy chod motoru,snadna montaz
  • kdyz pominu trochu problemy s nastavenim programu / coz je ale muj problem /, tak zadne
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Marcela 26/01/2017

  • Som spokojná, doporučujem
  • zatial nič
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Ivo 25/10/2016

  • Žádný hluk jako od spojkového motoru,nepotřebuji 380V a běží jen když se šije.
  • Konfigurace je malinko složitější pro začátečníka. Ale je slušný návod.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

drosd 10/10/2016

  • Tichý chod, spolehlivý.
  • Zatím žádné.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Jiří Ansorge -ANTEX- 03/08/2016

  • Tichý chod -úspora energie- plynulý rozjezd.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

lenka 25/03/2016

  • Jsem velmi spokojena.Motor je tichý.
  • nic
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Lenka 28/02/2016

  • Jesem s motorem velmi spokojena jsem rada že nemusim používat spojkovi motor je moc hlučný jde i když nešiju.
  • nic
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení: