Registrovat Přihlásit VIP program

Recenze Texi JoyLock 2/4 - zobrazit informace Texi JoyLock 2/4

Maatouška 30/11/-0001

  • Zatím jsem spokojená. Stroj je perfektní.
  • nic
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Michaela Kl. 30/11/-0001

  • Jsem naprosto spokojená..
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Hana 30/11/-0001

  • Stroj mám už rok a jsem nesmírně spokojená. Šlape jako hodinky a zvládne celou škálu materiálů od jemných úpletů po tlustý softshell. Určitě doporučuju přikoupit sadu patek - hlavně řasící na sukýnky, na všívání gumičky do spodního prádla, výpustkovou na klučičí kraťasy i softshellové kombinézy a patku na slepý steh - jedinou korálkovou nevyužívám, ale třeba na ni časem taky dojde. Jen mi s mým šicím nadšením začal chybět coverlock, ale tady bohužel Texi ještě stroj pro domácí šití nemá, tak budu muset sáhnout po jiné značce.
  • Škoda, že návod k použití je velmi sporý a švadlenka se musí vším prokousat metodou pokus - omyl. Hlasuju pro obsáhlejší manuál. Což ovšem není nevýhoda stroje :))
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Jana Kvasnicova 30/11/-0001

  • Som spokojna, rychlost sitia , nastavovanie, navliekanie krasne zobrazene. Dodanie bolo velmi rychle
  • Zatial nic
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Sany 30/11/-0001

  • Jsem spokojena. Funguje tak, jak jsem si predstavovala.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Jolana 18/04/2019

  • Jsem spokojená, na domácí šití pro vnoučata je super.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Vlasta 06/04/2019

  • Zatím jsem velice spokojená. Šijí na něm každý den.
  • Zatím nic
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Michaela 07/03/2019

  • Krásne a bezproblémové šitie. Stroj je úplne "users friendly", ľahko sa nastavuje.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Světlana 16/02/2019

  • stroj je celkem v pohodě, dobře se s ním pracuje
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Hana Valná 03/02/2019

  • Perfektně seřízen, stačí sednout a šít, je tichý takže v pohodě šiju i v noci
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Magda 28/01/2019

  • Nitě super urcite objednam znovu výhodný nákup díky bodum
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Magda 28/01/2019

  • Rychle dodání skvělý pristup stroj je úžasný
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Peter Gombita 04/11/2018

  • Je veľmi pekný a na domáce používanie je súper.som s ním spokojná.odporucam
  • Zatiaľ som žiadne nevyhody nezistila
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

pazido 22/10/2018

  • Rozjezd pedálu pomalý,plynulý. Snadné navlékání nití. snadné,hezké rovné zastřižení a obnitkování všech šitých látek.Bez roztřepených okrajů
  • Nic
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Helena 11/10/2018

  • zatiaľ som spokojná všetko funguje,ako má
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Dáša 21/05/2018

  • Prozatím jsem šila jen párkrát a spíše se seznamuji se strojem a nemám žádné výhrady.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Daniel Vítek 21/05/2018

  • - manželka šije dětem oblečení, je moc hezké
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Daniel Vítek 21/05/2018

  • Manželka je s dárkem velmi spokojena, je to její mazlík
  • - žádné :-)
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Magdaléna 19/05/2018

  • Ako začiatočník som spokojná, chýba mi podrobnejší popis pre jednotlivé typy stehov a v návode nie je zmienka o vodiči kordu, neviem načo sa to môže použiť.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení:

Anna 24/04/2018

  • Stroj super, šití jedna báseň.
  • Shrnutí: doporučuji
    Hodnocení: